Tilaa ilmainen mittanauha!

-Istuvatko Pukupuodin vaatteet varmasti minulle?

Kyllä istuvat! Harva meistä sattuu olemaan juuri samankokoinen kuin eri vaatemerkkien käyttämät standardikoot. Olemme kaikki uniikkeja, kuten on myös jokainen meiltä tilattu vaatekappale. Jos kuulut siihen suureen joukkoon, joka ei yksinkertaisesti löydä sopivia kokoja kaupan hyllyltä, hyödyt palvelustamme kaikista eniten. Räätäliemme kokemus ja ammattitaito varmistavat sen, että vaatteet istuvat hyvin ja näyttävät hyvältä riippumatta vartalosi muodosta. Tarkasti räätälöidyt mittatilausvaatteet näyttävät ja tuntuvat hyvältä kantajansa päällä ja saat varmasti niin kehuja kuin uteluitakin viimeisen päälle istuvasta puvustasi tai paidastasi.-Entä jos tilaamani vaatteet eivät istu kunnolla?

Älä huolestu! Pukupuodissa annamme jokaiselle vaatteellemme 100% istuvuustakuun. Vaikka olemmekin täysin luottavaisia räätäliemme ammattitaitoon, ovat inhimilliset virheet aina mahdollisia kaikesta huolimatta. Siinä harvinaisessa tapauksessa, että tilaamasi vaatteet eivät istu hyvin, maksamme korjausompelun puolestasi tai teetämme sinulle uudet vaatteet maksutta. Jos tilaamasi vaatteet eivät istu kunnolla, ota yhteyttä asiakaspalveluun niin sovitaan yhdessä kuinka saamme sinulle mahdollisimman nopeasti hyvin istuvat vaatteet.-En löydä etsimääni sivuiltanne?

Ei hätää, olemme hyvin joustavia! Ota meihin yhteyttä asiakaspalveluchatissa tai sähköpostitse ja kerro millaista pukua tai paitaa olet vailla. Saamme yleensä hyvin nopeasti hankittua uusia kankaita ja räätälimme ovat toteuttaneet hyvin yksilöllisiä projekteja, joten voimme varmasti toteuttaa myös sinun toiveesi. Voit vaikka liittää viestiin kuvan haluamastasi puvusta, tai kuvailla vain sanallisesti. Vastaamme AINA 24h kuluessa ehdotuksen ja tarjouksen kera. Chatissa pystymme usein antamaan tarjouksen sinulle jo samantien pyyntösi perusteella. Äläkä huolestu, hintatarjous ja toimitusaika on yleensä muuta mallistoamme vastaava! .-Kuinka nopeasti saan tilaamani tuotteet?

Nopeus on valttimme. Saat vaatteesi postitse 4 viikon kuluessa tilauksestasi, usein nopeamminkin. Räätälimme alkavat mitata ja työstää vaatteitasi yleensä jo samana päivänä, kun teet tilauksen. Ammattitaitoinen räätälintyö vie muutamia päiviä, siitä emme tingi. Toimitukset räätäliltämme Suomeen hoidamme DHL ja UPS pikakuljetuksina, jotka takaavat vaatteidesi saapumisen Suomeen 3 arkipäivän sisällä. Kun vaatteesi saapuvat Suomeen postitamme ne sinulle samana tai seuraavana päivänä Postin palveluita käyttäen. Pidämme sinut ajan tasalla tilauksesi etenemisestä. Jos sinulla on erityinen kiire, voit aina tiedustella asiakaspalvelusta, pystymmekö toimittamaan tilauksesi normaalia nopeammin. Otamme aina eritystoiveet huomioon ja pyrimme totta kai tarjoamaan sinulle vieläkin nopeamman toimituksen, jos sitä tarvitset.-Joudunko maksamaan tullimaksuja?

Et joudu. Maksamme tullimaksut ja kaikki verot asianmukaisesti tuodessamme vaatteesi Suomeen ja lähetämme pakettisi sinulle Helsingistä.-Onko tuotteilla palautusoikeus?

Valitettavasti emme voi luvata palautusoikeutta, jos vaate istuu hyvin eikä siinä ole mitään vikaa. Jokainen vaate on yksilöllisesti räätälöity vain sinulle sopivaksi eikä sitä voi myydä myöhemmin kenellekään muulle.-Voinko tilata vaatteita lahjaksi?

Tottahan toki! Tilausta tehdessänne ilmoittakaa vain lahjansaajan kotiosoite, niin toimitamme mittatilausvaatteet hänen osoitteeseen.-Kestääkö vaatteet konepesua?

Kaikki paitamme ovat konepestäviä. Käytämme paidoissamme pelkästään tarkkaan valittuja luonnollisia materiaaleja, jotka ovat paitsi miellyttäviä yllä, kestävät myös hyvin konepesua ja kulutusta. Paitamme ovat joko 100% pitkäkuituista puuvillaa tai 100% pellavaa. Paidat kestävät toistuvaa pesua ja voit huoletta pestä paitojamme koneessa vaikka päivittäin 30-60 °C lämpötilassa. Pellavalle suosittelemme 30 tai 40 °C pesua, mutta puuvillapaitojamme voit huoletta pestä jopa 60 °C. Paitamme eivät kutistu pesussa. Puvuille hoidoksi riittää yleensä hellä harjaus ja tuuletus. Pukumme eivät yleisesti ottaen ole konepestäviä, emmekä suosittele puvuille muuta kuin kemiallista pesua.